Szeretettel köszöntöm a Változásban Pszichoterápiás Magánrendelő honlapján!

Kollár Anna vagyok, klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus. Tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, majd a Pécsi Tudományegyetemen végeztem; munkám mellett a pszichodráma, illetve az integratív pszichoterápia területén képződöm. Korai fejlesztőben szerzett tapasztalatom sarkallt arra, hogy az egész fiatal, 3 év alatti korosztály pszichés szükségletei és fejlődési lehetőségei felé orientálódjak. Ehhez kapcsolódik munkám során a szülők segítése, illetve a nevelési nehézségek megtámogatása. Az INDIT Közalapítványnál végzett csoportvezetői munkám során kerültem közel az idősebb, illetve serdülő korosztályhoz.

Munkámat dinamikus- és integratív szemléletben végzem. Felfogásom szerint a származási családunkban megélt események és érzelmek aktívan befolyásolják életünket, testünket, mentalitásunkat, akár pozitív, akár negatív élményekről van szó. Mindannyian meg kell, hogy küzdjünk a múltban elszenvedett nehézségekkel, de a megküzdés módja és eredményessége saját erőnkön és döntésünkön múlhat. Terápiás munkámban ezért a negatív élmények és érzelmek valós feltárása mellett különös hangsúlyt fektetek a meglévő erőforrások feltárására és mindenekelőtt a gyakorlati, jövőbeli változások kidolgozására.

Telefon: +36 70 775 2505
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.