Szeretettel köszöntöm a Változásban Pszichoterápiás Magánrendelő honlapján!

Dr. Sz. Makó Hajnalka, klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szakpszichoterapeuta vagyok. Pszichoterápiás szakmai tapasztalataimat a gyermek, serdülő és felnőtt pszichiátriai szakellátás területén szereztem. A Változásban Pszichoterápiás Magánrendelőt azzal a céllal hoztuk létre, hogy a személyes fejlődés támogatásával lehetőséget nyújtsunk az önismeretre vágyóknak, és pszichológiai segítséget biztosítsunk az életútjukban, élethelyzetükben nehézségeket megélők számára. Az egyéni fejlődés választása mindig a nehezebb út: a cél elérése érdekében elköteleződést és erőfeszítést igényel; ebben a belső munkában szeretnénk támogatni a hozzánk fordulókat.

2000-től folyamatosan oktatok felsőoktatási intézményekben, jelenleg is a Pécsi Tudományegyetem egyetemi adjunktusaként dolgozom. Kiemelt kutatási szakterületem a szülészet-nőgyógyászat pszichológiája és pszichoszomatikája, ezen belül: a családtervezés, a várandósság során végbemenő pszichológiai folyamatok, a szülővé válás, a várandóssághoz kapcsolódó komplikációk, terhességi veszteségélmények és azok feldolgozása, a szülés; és a női reproduktív életszakasz egyéb történései. Várom azok jelentkezését is, akiknek ezen eseményekhez kapcsolódóan vannak kérdéseik!

Telefon: +36 70 625 0870
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

AKTUALITÁSOK

PSZICHODRÁMA CSOPORT indul Pécsett. További információ elérhető ITT.

Egyéni és csoportos szupervíziós lehetőség pszichológusok számára. Jelentkezni folyamatosan lehet telefonon vagy e-mailben.